Ön a   970699.     látogató
Bűnmegelőzés és áldozatsegítés
Budapesten
Józsefvárosi modellprogrammal | TÁMOP 5.6.1 C 11/1-2011-0002
Partnereink:
 
A projektről
Megvalósult programok
Hírek
Hasznos információk
Galéria / Videók
Letölthető dokumentumok
Partnerek
Elérhetőségek
     
Megvalósult programok | Tematikus csoportfoglalkozások (archív) | 5. Tematikus csoportfoglalkozás 2013. augusztus 30.
ESEMÉNYNAPTÁR
Budapesten és vidéken
November
1 V
2 H
3 K
4 Sz
5 Cs
6 P
7 Sz
8 V
9 H
10 K
11 Sz
12 Cs
13 P
14 Sz
15 V
16 H
17 K
18 Sz
19 Cs
20 P
21 Sz
22 V
23 H
24 K
25 Sz
26 Cs
27 P
28 Sz
29 V
30 H

5. Tematikus csoportfoglalkozás 2013. augusztus 30.

5. Tematikus csoportfoglalkozás 60 fő részvételével

2013. augusztus 30-án 11.00 órai kezdettel, az Orczy Park Főépület Tükör termében  a Józsefvárosi Közbiztonsági Polgárőrség és Katasztrófavédelmi Önkéntes Tűzoltó Egyesülettel közösen került megrendezésre.

A megjelenteket köszöntötték a projektben résztvevő konzorciumi partner szervezetek vezetői, Dr. Kocsis Máté a Józsefvárosi Önkormányzat polgármestere és Dr. Tóth Tamás rendőr dandár tábornok, Budapest rendőrfőkapitánya. 

A projekt jelentőségéről Dr. Pálvölgyi Ákos BFKH Igazságügyi Szolgálat Szakigazgatási szerv vezetője, a projekt Jogi és kommunikációs vezetője beszélt, majd Dr. Vojnovics Ibolya BFKH Igazságügyi Szolgálat Áldozatsegítő Osztály vezetője, a projekt Szakmai vezetője a projekt keretében megvalósítandó programokat ismertette.

A két előadás között röviden  elmondta az Áldozatsegítő Szolgálattal való találkozását,  a tőlük kapott segítség és támogatás jelentőségét egy bűncselekmény következtében lányát elvesztő édesanya, egy áldozat.

A pszichológiai munka jelentőségéről az áldozatsegítésben Hegedűs Ibolya pszichológus tartott érdekfeszítő előadást.Oláh László rendőr őrnagy, BRFK Bűnmegelőzési Osztály vezetője ismertette a bűnmegelőzés és áldozatsegítés fontosságát a rendőri munkában.

Ezt követően a BRFK VIII. kerületi rendőrkapitányság munkájáról,  áldozatvédelmi feladatairól tartott ismertetőt Segyevi Zoltán BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányság vezetője.

A rendezvény különlegessége volt, hogy a délelőtti szakmai programot követően a projekt eddigi rendezvények eddigi résztvevői (a különböző az áldozatsegítésben szerepet játszó szakemberek) meghívásával szabadtéri, közös babgulyás ebéd mellett kötetlen szakmai és baráti beszélgetésekre került sor. 

A programon polgárőr és az áldozatsegítésben szerepet játszó szakember vett részt.


     
Copyright © Minden jog fenntartva.   Budapest Főváros Kormányhivatala   2013. Oldaltérkép